Vacature roei-instructeur

Ben je graag buiten? Zit je vol energie en heb je passie voor roeien? Lijkt het je leuk om bij de grootste professionele organisatie in het roeien van Nederland te werken? Dan willen wij jou graag in ons team!
 
Roeicentrum Berlagebrug is inmiddels al 6 jaar onderdeel van TopRow en is gevestigd aan de Berlagebrug in Amsterdam-Oost. Het heeft een groot en gevarieerd aanbod in roeien voor jong en oud. Zoals cursussen, bedrijfsclinics, privélessen, toertochten en Splashweken voor de jeugd.
 
Ben je:
* Een liefhebber van de roeisport of andere watersporten
* Tenminste 2 dagdelen beschikbaar, en daarvan bij voorkeur een weekenddag
* Ouder dan 18 jaar
* Enthousiast om mensen roeien te leren
* Het werk is een ideale studenten bijbaan
 
Dan bieden wij:
* Een baan in een leuk en gemotiveerd team van professionele instructeurs
* Goede begeleiding en ontwikkel mogelijkheden binnen de functie
* Een interne opleiding tot roei-instructeur
 
Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Roei-instructeur

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Geef in dit tekst gebied aan welke opleidingen je hebt gedaan of nu nog doet. Per opleiding aangeven, aanvang jaar, tot wanneer het gedaan is en of je daar een diploma van hebt behaald.
 • Geef in dit tekstgebied duidelijk aan of en welke werkervaring je al hebt
 • Geef in dit tekstgebied aan van welke roeiverenigingen je lid bent geweest, of nu nog lid bent. Daarbij ook de jaartallen van lid worden, en eventueel lid-af worden.
 • Beschrijf hier op welk niveau je roeit. Geef ook duidelijk aan hoeveel ervaring je hebt met boordroeien, scullen en of je ervaring hebt met skiffen.
 • Beschrijf hier wat je huidige activiteiten zijn binnen de roeisport
 • Beschikbaarheid

  Vaste cursussen zijn er op diverse dagdelen. We werken met een 8 weken systematiek (blokken) waarvoor we een indeling maken. Geef hier aan op welke dagdelen je kunt werken en welke dagdelen je zeker niet beschikbaar bent. Per blok delen wij instructeurs in al naar het aantal cursisten. We verwachten dat instructeurs minstens 2, maar bij voorkeur 3 dagdelen per week beschikbaar zijn. Naast de reguliere cursussen zijn er ook nog diverse eenmalige activiteiten. Deze vinden plaats op de momenten buiten de reguliere cursussen. Mocht je bij TopRow komen werken verwachten we dat je ook hier af en toe een bijdrage aan kunt leveren.
  Geef hier aan op welke dagdelen je beschikbaar bent om te werken de komende periode.
  Geef hier aan welke dagdelen je zeker niet kunt werken de komende periode
 • Overige opmerkingen die van belang kunnen zijn voor de sollicitatie